Läs mer om Adrias olika husvagnsmodeller

Adria är en av Europas största och mest välkända tillverkare av husvagnar, husbilar och så kallade mobila hem. De har över 50 års erfarenhet av utveckling och produktion och det är en av anledningarna till att adria husvagnsmodeller har ett så pass brett utbud som sträcker sig från rena lyxmodeller till mindre och mer prismässigt attraktiva husvagnsmodeller.

Allt där emellan handlar om smarta och praktiska husvagnar som är byggda med hög kvalitet och med fokus på ett njutbart och komfortabelt boende, vart man än tar med sig sin husvagn.

Adrias Mobils breda modellprogram - Husvagnar

En stor husvagnstillverkare måste kunna erbjuda husvagnar och husbilar som matchar väldigt många av kundernas önskemål. Därför har Adria ett brett modellutbud, även om alla har en genomgående konstruktionsplan med kvalitet, komfort och hög säkerhet, oavsett vilken modell man väljer.

Karosskonstruktionen är robust och man använder bland annat både trä och kompositmaterial för att utnyttja alla egenskaper hos de olika materialen.

Till alla husvagnar finns avancerade klimatkontroller för att erbjuda en hög komfort under både sommar och vinterförhållanden. En stor vikt har lagts på en optimerad isolering med anpassade isoleringsmaterial. Både luftkonditionering och uppvärmning erbjuds via de allra smartaste systemen. Som tillval kan man även få en smart mobilapplikation där man får full kontroll av uppvärmning och kylning, direkt via sin mobiltelefon. Det går även styra andra funktioner i husvagnen.

Adrias modellprogram:

  • Astella - Den lyxigaste husvagnen, ett fritidshus på hjul
  • Alpina - En äkta premiumvagn för åretruntbruk
  • Adora - Bästsäljande husvagn som passar de flesta
  • Action - Som namnet antyder, en lätt och smidig vagn för äventyr
  • Altea - Praktiskt och bekväm husvagn med moderna lösningar